marți , 16 septembrie 2014
Breaking News
Home » International

International

Feed Subscription
China va deveni noua putere a lumii

China va deveni noua putere a lumii

Dacă până acum cea mai mare putere a lumii a fost reprezentată de Statele Unite ale Americii, viitorul ne spune că țara care îi va lua locul este China. După ce prim-ministrul britanic a încântat China cu o vizită, acesta a venit și cu noi propuneri pentru sistemul școlar al Angliei, dar și al întregii lumi. Începând cu anul 2014, învățarea unei limbi străine în școlile britanice va fi obligatorie, iar David Cameron îi îndeamnă pe oameni să renunțe la franceză și la germană, și să se îndrepte spre limba mandarină. Din păcate, din studiile realizate de Bloomberg, s-a descoperit ... Read More »

Camera instalată pe casca de ski a lui Michael Schumacher, examinată

Camera instalată pe casca de ski a lui Michael Schumacher, examinată

Investigatori din Franța examinează camera video care era instalată pe casca cunoscutului pilot de curse, Michael Schumacher, în speranța că vor putea găsi piste noi despre cum a decurs accidentul din Alpii francezi. Poliția a intervievat și fiul adolescent al acestuia care a fost martor la accident. Mai mulți fani s-au adunat în fața spitalului unde este internată legenda de Formula 1 pentru a comemora cea de-a 45 aniversare a acestuia, în timp ce alții au ținut un minut de reculegere pentru acesta. Familia lui Michael au spus într-o declarație că au fost emoționați până la lacrimi și total copleșiți ... Read More »

Florida Keys, paradisul ideal pentru înscenarea morții

Florida Keys, paradisul ideal pentru înscenarea morții

Florida Keys, Miami, locul unde unii vin să facă scufundări ca să admire coralii și varietatea mare de pești, alții vin pentru renumitele petreceri, dar mai sunt si unele persoane disperate care vin pe această insulă pentru o activitate mai sinistră – să își însceneze propria moarte. Motivele cele mai comune pentru această activitate ar fi iminența unui faliment, divorțul sau un arest pentru diferite infracțiuni. Această locație este ideală deoarece pot să își însceneze moartea în ocean, canale sau golf, locuri plauzibile deorece un cadavru nu ar mai putea fi găsit. La sfârșitul anului trecut au fost două astfel ... Read More »

Nord-estul Statelor Unite, lovit de zăpezi și friguri extreme

Nord-estul Statelor Unite, lovit de zăpezi și friguri extreme

Temperatura scăzută și zăpezile care au căzut peste Statele Unite ale Americii în ultima perioadă au dat peste cap traficul atât cel la sol cât și cel aerian, școlile și populația acesui continent. Cel puțin șaisprezece decese au fost cauzate de furtunile care au trecut peste jumătatea eastică a națiunii, iar cel puțin trei pesoane au murit din cauza frigului extrem conform declarației oficialilor. Cantitatea cea mai mare de zăpadă a căzut Boxford, în nordul Boston-ului, peste 60 de centimetri asezându-se în această perioadă, iar în Boston și în vestul orașului New York, lângă Rochester peste 45 de centimetri. Temperatura ... Read More »

Tradiții bizare de Crăciun

Tradiții bizare de Crăciun

Când ne gândim la Crăciun, ne vine automat în cap un brad frumos împodobit, cu cadouri multe sub el, familia și prietenii dragi în jurul lui, miros de cozonac și colindători la ușă, acestea fiind câteva dintre cele mai comune tradiții de această sărbătoare sfântă. Există însă țări care au tradiții total diferite, cum ar fi: în Japonia, mâncarea tradițională este o găleată cu pui prăjit de la KFC, care trebuie comandată cu săptămâni înainte ca să fii sigur că o să o primești. În Ucraina, brazii se împodobesc cu pânze de păianjen false, care în tradiția lor sunt considerate ... Read More »

Misterul scheletelor descoperite într-un lac din India a fost elucidat

Misterul scheletelor descoperite într-un lac din India a fost elucidat

Gărzile britanice din Roopkund, India, au făcut o descoperire în 1942, care implică un lac înghețat la mai mult de trei kilometri deasupra nivelului mării. Ceea ce face din această descoperire ceva deosebit este faptul că lacul era înconjurat de sute de schelete umane. Când s-a topit gheața în timpul verii, mai multe rămășițe au fost descoperite plutind pe apă sau așezate pe malul lacului. Pentru că acest lucru se întâmpla în timpul celui de-al doilea război mondial, mulți au crezut că scheletele aparțineau soldaților japonezi care au murit încercând să fugă prin India, lucru care a forțat guvernul britanic ... Read More »

Un agresor sexual din Colarado pune atacurile pe seama fratelui geamăn diabolic

Un agresor sexual din Colarado pune atacurile pe seama fratelui geamăn diabolic

Un ofițer din armata americană legat de atacurile sexuale asupra minorilor în trei state diferite prin ADN, spune că el este acuzat pe nedrept pentru crimele unei alte persoane: fratele lui geamăn. În data de 22 octombrie, în timpul procesului, avocații locotenentului Aaron Gregory Lucas, în vârstă de 32 de ani, au declarat că investigatorii au arestat fratele Lucas greșit, după ce au făcut legătura dintre ADN-ul acestuia și două atacuri nerezolvate, unul al unei fete din Alabama și altul din Texas. Avocații au declarat că ADN-ul descoperit în cele două cazuri aparține lui Brian Lucas, fratele geamăn al avocatului. ... Read More »

Acoperișul unui supermarket din Letonia s-a prăbușit peste clienți

Acoperișul unui supermarket din Letonia s-a prăbușit peste clienți

Cel puțin 45 de persoane au fost ucise când s-a prăbușit acoperișul unui supermarket din Riga, capitala Letoniei. Trei dintre cei decedați, sunt persoane care au venit să salveze persoanele accidentate,iar în timpul salvărilor s-a mai desprins o bucată de acoperiș, prăbușindu-se peste aceștia si omorându-i. Numărul persoanelor decedate face ca acesta să fie cel mai mare dezastru care s-a petrecut în Letonia, fostă republic sovietică, de când aceasta a devenit independent în 1991. Până acum, accidentul care a înregistrat cele mai multe decese a fost un incendiu în 2007, la un centru de îngrijiri medicale care s-a soldat cu ... Read More »

Sentința capitală a unui criminal de copii, amânată!

Sentința capitală a unui criminal de copii, amânată!

Execuția unui criminal a fost amânată pentru ca oficialii să poată studia fezabilitatea cererii bărbatului de a își dona organele. Decizia guvernatorului statului Ohio, John Kasich, a venit cu mai puțin de 24 de ore înainte ca bărbatul de 40 de ani Ronald Phillips să fie executat pentru că a violat-o și a ucis-o pe fetița de trei ani a fostei lui prietene, în 1993. Motivația amânării execuției a fost aceea că nu contează cât de odioasă a fost crima, dorința criminalului de a-și dona organele pentru a salva alte vieți merită analizată. Chiar dacă realizează că este un caz ... Read More »

Pedepsele drastice din Coreea de Nord

Pedepsele drastice din Coreea de Nord

Optzeci de persoane au fost executate în public în Coreea de Nord la începutul acestei luni, din cauza unor ofense minore. Ziarul sud coreean, JoongAng Ilbo, a editat un articol în care spunea că așa zișii criminali erau din șapte orașe diferite de pe teritoriul Coreei de Nord. Aceasta a fost prima execuție publică atât de numeroasă din timpul regimului lui Kim Jong-un. Aproximativ zece persoane au fost ucise în fiecare oraș. Opt persoane, care aveau capurile acoperite, au fost legate de pari plasați pe stadionul din Wosan, înainte de a fi executați, iar cel puțin zece mii de persoane, ... Read More »

Scroll To Top
Ver peliculas online